hits

Jeg deler det beste med dere!

Reklame | Sandviken dyreklinikk

 

I alle mine år, fra jeg ble bergenser vel og merke, er det to faglig dyktige veterinærer som har fulgt opp meg og mine. De heter Camilla og Kristine (dette høres nesten ut som en sangtekst, kanskje en ny hit?).

Nei, til poenget. Alle våre kunder her på mitt hundehotell får nå rabatt ved Sandviken Dyreklinikk på behandling. Dette kan jeg anbefale fordi jeg er innom iblant og polerer tennene, mine vaksinerer meg, sjekker og renser ører og klipper klørne mine. Jeg får meg gjerne en dusj der også.

Hjemme i omgangskretsen min (og den er ikke liten) er alle strålende forøyde med mitt hvite glis og friske pust etter et besøk på Sandviken dyreklinikk.

 

Camilla og Kristine, dere er jo til og med så fine! (Burde jeg bli låtskriver så god som jeg er på å rime?)

Helgeklem fra Jacken!

 

Se hjemmesiden vår for mer info om priser og rabatter ved Sandviken dyreklinikk. Du må være kunde på Lasse og Lise`s Hundehotel for å få denne spesialprisen.

6 kommentarer

Alvhild

05.10.2018 kl.15:09

Jeg husker når du var så liten Jack. Da var du liten og skjønn , nå er du stor og flott. Camilla gir mine katter det beste liv!

Sara

05.10.2018 kl.15:10

Nei se der. Vi buler samme veterinær!

Jack

05.10.2018 kl.16:09

Sara: så hyggelig :) kanskje vi møtes på venterommet der, en gang :)

Tove Lise

05.10.2018 kl.17:04

Et nydelig bilde!

Jack

05.10.2018 kl.17:09

Tove Lise: enig :)

Alvhild

06.10.2018 kl.21:05

Et flott bilde av deg Jack og Camilla er en flink og god veterinær!

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv