hits

Modne damer går ikke ut på dato

Jeg innrømmer så gjerne at jeg har en svakhet for damer. Jeg gjør mitt beste for å sjarmere alle som kommer forbi her, enten de har to eller fire ben. Om de er med eller uten pels, spiller heller ingen rolle. Alder er ingen hindring, i mitt hode iallefall. Det er som min kloke veterinær har sagt: «Alder er kun et tall på papiret». Og modne damer går ikke ut på dato, de er best med sin ro i livet, stil og eleganse. 

Og det er en dame som står mitt hjerte nærmest. Det er vakre Tasja. Hun fylte nettopp hele elleve år, og bærer sin alder med stolthet. Hun var så heldig å vinne i det store lotteriet, hun ble mirakuløst reddet fra døden og hun fikk livet i gave på nytt. Den historien kan du lese her.

Jeg drømmer stadig vekk om Tasja. Men den damen virker aldeles uoppnåelig for meg. Hun ser fortsatt oppgitt på meg med de brune, vakre øynene sine når jeg gjør mine sprell. Men jeg gir aldri opp håpet. En dag vil hun kanskje få øynene opp for den flotte karen jeg er med mine gode kvaliteter. En ting er sikkert: Ingen andre kan ta Tasja sin plass i mitt hjerte noensinne, uansett alder.

 

 

Gratulerer med overstått dag til Tasja, du blir bare bedre og bedre.

Hjertelig hilsen Jack

 

 

4 kommentarer

Richard

10.04.2018 kl.13:11

Du får det sagt, Jacken :)

Sender en hilsen til deg og tanta di fra Hector og meg!

Jack

11.04.2018 kl.12:26

Richard: Takk :) De hilser tilbake!

morsmiddag

23.04.2018 kl.17:39

Helt sant at vi damer blir bedre og bedre med alderen he he. Gratis med dagen til Tasja.

Jack

24.04.2018 kl.23:30

morsmiddag: tusen takk fra Tasja <3

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv