hits

Saken er oppklart

Viser til forrige innlegg angående en hund som ble funnet død i en grøft for noen dager siden.

 

Grunneieren, som fant den døde hunden, melder at saken er oppklart. Det er ingen dramatikk knyttet til funnet. Saken kan avsluttes.

 

Vi vil gjerne takke for alt engasjement fra alle dyreelskere rundt om i landet. Tusen takk for delinger, tips og kommentarer. Det viser at det er mye hjertevarme blant oss når det gjelder de kjære dyrene våre.

4 kommentarer

morsmiddag

02.04.2018 kl.11:24

Så trist. Å miste et dyr er like ille som å miste mennesker man er glad i. Men man kan ikke la være å bli glad i de selv om de ikke er så lenge blant oss. Jeg har en katt som begynner å dra på årene, og jeg må si at jeg kvir meg til den dagen den må avlives eller dør.

Jack

02.04.2018 kl.11:32

morsmiddag: Det er alltid like trist å miste et kjært dyr, man blir så glad i de gode skapningene. Trøsten må være de gode minnene vi sitter igjen med. Håper katten din har mange gode år fremfor seg <3

morsmiddag

02.04.2018 kl.11:41

Ja det håper inderlig jeg også. <3.I hvilken bydel ble denne hunden funnet?

Jack

02.04.2018 kl.12:48

morsmiddag: Dette var i Meland kommune

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv