hits

Dæven Devin

Kjære Devin!

Jeg har sett på deg som en tørrpinn av dimensjoner. Du er heller ikke den mest grasiøse jeg vet om. Du kommer vaggende til hotellet på dine korte ben og med dine lange ører. Og du stikker nesen forsiktig ut i luften, som om det skulle være noe ulovlig du gjør. Jeg innrømmer at jeg til tider har tenkt at du ikke har vært den skarpeste kniven i skuffen.

Men nå må jeg svelge stoltheten min og be deg om unnskyldning. Jeg må si at jeg er mektig imponert og stolt over deg. Du har vist ditt sanne talent. Du er noe med det modigste jeg har sett.

 

Du er blitt filmstjerne.

 

Dæven Devin, du er blitt filmstjerne i en kriminalfilm. Jeg grøsser ved tanken på å se filmen, så redd blir jeg.

 

Så fort kan det snu. Vi skal ikke ta ting for gitt. Det er ikke alltid verden er sånn som vi ser den. Du er blitt mitt store, modige forbilde Devin. 

 

Jeg må bare beklage at jeg har vært så forutinntatt og at jeg ikke alltid har tatt deg på alvor. Men jeg har lært min lekse og bøyer meg i støvet for motet ditt. Jeg skal aldri mer undervurdere deg eller noen andre.

 

Lykke til med premieren, Devin. Jeg gleder meg til å ha deg som gjest her på hundehotellet igjen og å få høre om suksessen.

 

Klem fra Jack (& co)

Se traileren her:

https://www.aftenposten.no/kultur/i/m6yAo4/Operasjon-morkemann-er-akkurat-passe-skummel

 

 

 

2 kommentarer

Kris

25.03.2018 kl.01:16

Han ER en av de aller skarpeste!

Er så heldig at jeg har kjent MANGE av rasen hans.

God natt :)

Jack

25.03.2018 kl.16:32

Kris: enig! En flott rase og en meget intelligent kar Devin :)

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv