hits

Er hun tatt av ørn?Det har til tider vært hete diskusjoner og stygge kommentarer i enkelte grupper på Facebook. Moderatorer har måttet slette til dels ufine og usaklige innlegg. 

 

Spekulasjonene har vært mange rundt hva som har hendt med lille Cala. Hun ble borte fra hjemmet sitt fredag 20. mai, det kan du lese om HER.

Er hun tatt av ørn eller en annen stor fugl? Har hun falt ned fra verandaen og skadet seg? Har den andre hunden spist henne? Har noen gått inn i leiligheten og stjålet henne? Ligger hun fastklemt inni et rør eller under en sofapute? Har oppdretter noe med saken å gjøre?

 

Fakta er at det hele er et stort mysterium.

Til nå er det ingen som har kommet med noen tips om hva som kan ha hendt eller hvor den lille hunden kan være. Cala er fortsatt sporløst borte. Det har vært leitet og søkt både i leilighet og i områdene rundt. Det har vært etterlysning etter Cala på nett, lapper er hengt opp i nærområdet og saken er meldt til politiet. Veterinærer er kontaktet. Dyretolker og synske har vært inne i bildet. Det er ingen spor etter den lille hjerteknuseren noe sted. Ingen vet hva som har skjedd med Cala.

 

Men en ting er sikkert: Cala er dypt savnet av en fortvilet matmor. Fokuset må være på å finne Cala så hun kan komme trygt tilbake til hjemmet sitt.

 

Hilsen Jack

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Jeanette Larsen

31.05.2017 kl.21:18

Utrolig trist! Håper virkelig det er svar å finne om Cala snart <3

Jack

31.05.2017 kl.21:22

Jeanette Larsen: det håper vi inderlig <3

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv