hits

HAN LEVER I MØRKE

Vi er så heldig å ha en diamant av en kamerat som er innom oss av og til. Han er en sjarmerende gutt, men han er ikke som alle andre. Han bruker nesa si til å se med. Han er en spesiell gjest. Han er blind!

Gråtass er 7 år gammel. Han er så heldig at han har noen enestående eiere. De har lagt alt til rette så han kan leve et godt hundeliv, selv om han mangler en viktig sans.

 

Når Gråtass kommer til oss som gjest, blir han tatt med på en omvisning for å gjøre seg kjent med omgivelsene her. Da bruker han nesa si flittig og han får med seg alle detaljer om omgivelsene Han slår seg godt til ro etter å ha "sett" seg rundt på hotellet.

Han imponerer når han er ute på tur. Han spaserer elegant nedover jordene. Vi får nesten hjertet i halsen når vi ser han balansere på kanten langs elven. Men Gråtass holder balansen med alle fire bena på bakken, og kommer lykkelig tilbake fra turen. 

Hvem har sagt at en hund må ha alle sansene i behold for å ha en god livskvalitet? Om alt legges til rette kan den leve det gode liv, selv om nesa må brukes som øyne. Det er kameraten vår et godt bevis på.

Vi gleder oss til vi "sees" igjen, kompis!

 

Hilsen Jacken

6 kommentarer

Fjellreven

23.05.2017 kl.22:57

Men han lever et luksusliv ser jeg!

Jack

23.05.2017 kl.22:58

Fjellreven: det gjør han, uten tvil <3

Alfhild

23.05.2017 kl.23:16

For en nydelig hund!

Jack

23.05.2017 kl.23:17

Alfhild: ja, herlig <3

Due

30.05.2017 kl.09:02

Utrolig :) De har virkelig et liv, selv om de er blinde .......Dette var en måte fint å lese, men trist at han er blind.....

Jack

30.05.2017 kl.10:13

Due: ja, han har et godt liv <3

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv