hits

Pass deg for å få styggen på ryggen!

Det var en skremmende opplevelse da far plutselig en søndag i fjor sommer ble dårlig. Han fikk noen merkelige symptomer med rykninger i fingrene og lammelser i hånden og oppover ene armen. Vi fikk far avgårde til legevakt, legen mistenkte at det kunne være borreliose, en flåttbåren sykdom.

Tre dager tidligere hadde far fjernet en flått som krøp oppover leggen og det var nok synderen.

Det ble gitt en kraftig antibiotikakur og heldigvis gikk alt bra, fattern ble helt frisk. Det takket være en dyktig lege og rask behandling.

 


 

Vi firbente liker å krype inn i busker og kratt og er dermed utsatt for flått. Husk flåttbeskyttelse til din beste venn, så unngår vi at noen får styggen på ryggen! 

Så hundeeiere og alle andre som har vært utsatt for flått. Dersom du får uvanlige symptomer, så ikke nøl med å oppsøke lege. Da kan du unngå å utvikle alvorlig sykdom som er overført fra denne blodsugende snylteren!

 

Hilsen Jack!

4 kommentarer

Due

20.05.2017 kl.12:20

Flått er grusomt.........

Jack

20.05.2017 kl.12:55

Due: skumle greier :/ ønsker deg en god helg!

Alfhild

20.05.2017 kl.15:28

Det er så bra at Lasse ikke fekk større skade av den episoden!

Jack

20.05.2017 kl.16:58

Alfhild: fattern er en tøffing:)

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv