hits

ADVARSEL: Se opp for useriøse hundepassere!


 

Sommeren står for døren og de fleste er godt i gang med planleggingen av sommerferien eller har allerede ferien i boks. Men har du tenkt på hvem som skal passe familiens firbente når du nyter feriens glade dager?

 

Det begynner å bli fullt  rundt omkring på flere av de etablerte hundehotellene og dyrepensjonatene.. Så om du må finne alternativ hundepass, sjekk nøye. Vi som driver seriøst i bransjen er offentlig godkjente, vi har lang erfaring med hund, omgivelsene er tilpasset for turer og vi blir jevnlig kontrollert.

 

Det er etterhvert dukket opp mange nye aktører i bransjen. Ikke alle de nye er seriøse eller offentlig godkjente, så vi anbefaler å sjekke nøye med referanser. Og inngår du kontrakt, så les nøye gjennom den. OGSÅ DET MED LITEN SKRIFT!

 

Vi vil at du skal kunne nyte ferien og være trygg for din beste venn når du er bortreist.

 

Hilsen Jack

 

6 kommentarer

Martin Ravndal

19.05.2017 kl.22:09

Takk for et godt tips :)

De jeg kjenner pleier å låne bort sine kjæledyr til venner/familie mens de er på ferie :)

Jack

19.05.2017 kl.22:17

Martin Ravndal: så bra at de ordner det så kjæledyrene er i de beste hender hos venner og familie :) god helg!

Martin Ravndal

19.05.2017 kl.22:21

God helg :-)

Jack

19.05.2017 kl.22:35

Martin Ravndal: Takk :)

Trude

10.06.2017 kl.22:46

Hei

Hvordan blir mann offentlig godkjent som hundepasser? :)

Mvh

Trude

Jack

11.06.2017 kl.15:54

Hei Trude: For å drive godkjent hundepass må mattilsynet godkjenne driften etter sine retningslinjer. Areal til driften må godkjennes av kommunen. Ellers så må virksomheten også registreres i Brønnøysundregistrene og inntekter må skattlegges.

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv