hits

Til forbryteren!

Kjære David, Tolo eller hva ditt rette navn er.

Jeg tror alltid det beste om mennesker. Jeg har fantastiske eiere og hver dag hilser jeg på mange gode hundeeiere med hjerter som banker for alle oss firbente.

Nedturen blir stor når det viser seg at noen mennesker kan være onde og kyniske. Så små og ynkelige at de må stjele et lite, uskyldig nøste for økonomisk vinning sin skyld. Jeg er både skuffet og lei meg.

Du trodde det skulle være lettjente penger. Du oppnådde tillit hos en oppdretter, du viste deg frem som en god familiefar som ville skaffe en liten hund til din familie.

Du trodde du var smart. Du må ha trodd at hundeeiere er lette å lure, men det skal jeg si kjære deg: Selv om hver hundeelsker har et stort hjerte så betyr ikke det at de er dumme. Selv om du nok vet at politiet i dette landet ikke har ressurser til å ta den type forbrytelser, så betyr det ikke at det er bare å forsyne seg med en valp for så å selge den videre. Du overførte aldri pengene til oppdretteren og du svarte ikke da hun prøvde å få tak i deg. Dette fikk alarmklokkene til å ringe hos valpeeieren.

 

Du skal vite at når det skjer noe med våre beste venner, så settes hele apparatet i gang. Og apparatet er alle hundeelskere i hele landet. Både enkeltpersoner og de flotte dyrevernsorganisasjonene vi har. Alle ressurser settes inn for å finne en liten valp eller en annen liten firbent venn som er havnet på villspor.

 

Du trodde du var smart når du satt annonse inn på en gruppe på Facebook at du hadde en valp til salgs. Det du ikke visste, var at flere hundre hundeelskere ganske raskt leste annonsen . Mange var klar for å sette inn alle tiltak for å få valpen tilbake til eier. 

Og de klarte det. Du som trodde du var smart og skulle tjene lettvinte penger på et lite forsvarsløst og uskyldig nøste, du ble rett og slett tatt på sengen av smarte hundeelskere.

 
 

 

 

Du burde få Award Dumbness of The Year (fritt sitert en god venninne av oss).

 

Ikke prøv deg igjen. Vi er over 500 000 hunder her i landet og mange, mange flere hundeelskere. Vi er alle klar for en innsats om behovet skulle melde seg..

 

Du synes kanskje det er en stygg overskrift på dette innlegget. Det må være vondt å bli kalt forbryter. Du er helt sikkert så mye mer. Du er en sønn, du er kanskje en bror og en kjæreste. Du er kanskje pappa og ektemann eller samboer.  Så du er ikke bare en forbryter. Men handlingen du utførte mot valpen og eieren er forbrytersk.

Bildet av deg som vi publiserer på bloggen har vi hentet fra Facebookprofilen din og annonsen du lå ut på gruppen for salg og omplassering av hunder. Vi offentliggjør bildet for å advare andre hundeeiere mot deg. Om noen skal selge valper, så skal de kjenne deg igjen og denne forbrytelsen skal vi hindre at du får gjort igjen.

 

Om du har flere uskyldige, små nøster på samvittigheten, så vær så snill å vis deg som en ærlig, god sjel. Gjør opp for deg og prøv deg aldri på en lignende eller en ny forbrytelse i det hele tatt. 

 

 

Gi deg selv en sjanse i livet til å vise alt det gode som bor i deg. Bruk ressursene du har fått til å først gjøre opp for deg, så til å tjene samfunnet, menneskene og dyrene våre. Du kan også gjøre en forskjell. Jeg tror fortsatt på det beste i mennesker. Jeg tror også at det i deg banker et hjerte som det er kjærlighet i.

 

Hilsen Jack, en godlynt ulldott med skarpe tenner!

 

 

6 kommentarer

Alfhild

15.05.2017 kl.15:05

Så bra at dere legger ut bilde. Da blir flere advart.

Jack

15.05.2017 kl.16:59

Alfhild: håper det virker preventivt :)

Anna

15.05.2017 kl.15:08

Godt jobbet Jack!

Jack

15.05.2017 kl.16:59

Anna: tommel opp:)

15.05.2017 kl.17:05

Åssen gjennomskuet folk det da? Mange hunder er jo like

Jack

15.05.2017 kl.17:34

Anonym: hundeelskere er en smart rase, vet du :D

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv