hits

Verdt millioner!

Det er ikke så verst å være meg, Jack, på en slik dag. Vi fikk besøk av to nydelige prinsesser på tre og fem år. De bor egentlig i Canada, men er hjemme på en liten ferie. Jeg trodde det skulle bli et koselig kaffebesøk, der de skulle spise kake og mate meg med litt godbiter innimellom. Men for å si det mildt, så ble det ikke helt slik. De fant fort tonen med Tiger, og da var det gjort.

Jeg trakk meg stille og rolig bort så ungdommen skulle få more seg uten meg som festbrems. Og helt seriøst så ble det litt for slitsomt for meg, det var hæla (og potene) i taket i flere timer med både gjemsel og sisten, lek og latter. Men det som likevel gjorde hele dagen så fantastisk var at jeg fikk nytt navn av jentene, jeg har blitt kalt for Jackpot i hele dag. Så nå føler jeg at jeg er verdt millioner! 

Nå ligger jeg som skutt på gulvet, millionær eller ikke, takk for nå!

Hilsen

Jack(pot)!

4 kommentarer

Fjellreven

31.01.2017 kl.21:56

Det betyr nok at du er verdt mange millioner kamerat!

Jack

31.01.2017 kl.21:58

Fjellreven: takk, eg vet!

Frøydis Øren

31.01.2017 kl.22:54

Du ser nå iallefall ut som en skikkelig kosebamse der du ligger😘

Jack

31.01.2017 kl.22:55

Frøydis Øren: tusen takk :) jeg er en kosebamse :D

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv