hits

Steike for en nyttårsaften!

Det kunne ikke brydd meg mindre, nyttårsaften eller ikke. Jeg leer ikke på et øre om det smeller rundt ørene mine. Noen kaller meg lat, men jeg er en avslappet fyr og tar det easy enten det er hverdag eller fest. Denne gangen gjorde jeg det lettvint, det ble selvbetjening. Jeg satt ut noe godterier til julebukkene, så kunne de bare forsyne seg av fatet.

 

Men hele nyttårsfeiringen bekymrer meg, må jeg innrømme. Både hunder og katter er forsvunnet fra hjemmene sine. Noen er heldigvis kommet til rette, men for en kamerat endte det tragisk, han ble funnet påkjørt på Nesodden. 

Mennesker har blitt skadet av fyrverkeriet, det har vært mange øyeskader. Flere er blitt skadet for livet og en person har mistet øyet sitt, og må leve resten av livet med kun ett øye. 

Jeg sier bare: Steike for en nyttårsaften. Jeg lurer på om det er verdt å skyte opp raketter for over flere millioner kroner på en kveld og om det er det verdt å more seg noen få timer, på bekostning av liv og helse hos mennesker og dyr. Bør det ikke snart bli på tide å ta til vett og forby private å skyte opp fyrverkerier på nyttårsaften?

For meg, en liten pelsdott, virker det helt utrolig, ulogisk og uvettig at det i dette landet er lovlig med fyrverkeri. Det er tydelig at folk ikke bruker sitt sunne bondevett når vi går et nytt år i møte og slik er det hver eneste nyttårsaften. Det er snart på tide å ta lærdom av alle tragediene som skjer under feiringen og gjøre noe med det!

GODT NYTTÅR!

Hilsen Jack!

4 kommentarer

Fjellreven

01.01.2017 kl.19:43

Enig!

Jack

01.01.2017 kl.19:45

Fjellreven: takk og godt nyttår !

Anneli Sandberg

03.01.2017 kl.12:37

Godt Nyttår til deg og dine venner.Du er som broren din,Bonzo.Han lå rett ut og sov når det smallt som verst.Brydde seg ikke.Vi voksne skjønner ikke vitsen med alle disse fyrverkerier heller. :-)

Jack

03.01.2017 kl.13:37

Anneli Sandberg: hils til Bonzo og godt nyttår til dere!

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv