hits

GLADNYHET, Brage kom hjem!


BRAGE ER FUNNET og har kommet vel hjem til matmor! Det kom natt til julaften inn tips som førte til at Brage ble funnet og hentet av politiet. Nå er både Brage og eieren lykkelig gjenforent!

Tusen takk til alle som har lest og delt bloggen og har engasjert seg i denne forsvinningen! Vi er overlykkelige for at dette endte godt og ønsker Brage og matmor en fantastisk julefeiring sammen!

Kjempeklem fra Jack!
 

2 kommentarer

Oda

25.12.2016 kl.02:30

SÅ godt å høre! Jack, dette er min favorittblogg - gleder meg til å følge deg i 2017! Vet du, alle vi som feiret jul med familien vår og vennene våre måtte forberede noe til i kveld - et dikt, en tekst, en sang eller lignende. Jeg valgte å lese opp innlegget ditt "Er jeg verdiløs?" og vise alle bilde av deg. Synes det innlegget er så godt skrevet, og alle likte det veldig godt! (Også katten Goni.) GOD JUL til alle på hundehotellet! <3 Hilsen Oda

Jack

25.12.2016 kl.23:09

Oda: ÅÅå, tusen hjertelig takk. Dette gikk rett til hjertet og nå ble jeg rørt. Så koselig at du leste opp innlegget på julaften. Takk, god jul og hilse til Goni <3

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv