hits

Nissen avlyste!

 

Det kom ingen nisse til oss i år. Men hva gjør vel det når vi har den lille skøyeren Tigergutt? Han gleder seg uansett over julen!

Tiger har et budskap å komme med. Han lurer på hvorfor det bare er i julen vi skal være veldig så snille og gode med hverandre? Han mener at det må vi være hele året! Vis at du bryr deg om andre og vær den beste du kan mot alle, hver dag hele året! 

Vi ønsker alle en riktig god og fredelig jul! Ta godt vare på hverandre og vis omsorg både for mennesker og dyr. Vi gleder oss ekstra med alle de fantastisk herlige og fine julegjestene vi har her hos oss!

Vi sender i dag en ekstra tanke til de nærmeste til Elli som fortsatt er savnet. Vi håper at om noen har sett eller funnet henne, lar Elli få komme hjem til de som savner henne som mest.

Juleklem fra Jack og gjengen!

4 kommentarer

Sandra Marie

25.12.2016 kl.02:39

så søøt, hihi

Jack

25.12.2016 kl.23:09

Sandra Marie: Tusen takk, Tigergutten er en hjerteknuser :)

Fjellreven

25.12.2016 kl.15:04

Om alle var som deg Tigergutt ville alle hatt det godt hver dag hele året!

Jack

25.12.2016 kl.23:10

Fjellreven: Det er sant, han er så god den gutten.

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv