hits

LA LOKE LEVE!

Hvilken påkjenning må det ikke være for de nærmeste til en som er dødsdømt. De har nå gått i  mange måneder i en forferdelig uvisshet om hva som skjer med deres kjæreste bestevenn som de er så uendelig glad i. Loke, en herlig sjarmør,  lever i beste velgående i et midlertidig hjem i regi av Viking. Han lever i uvisshet om sin skjebne, at han står med en fot i graven.

Anken etter rettssaken i tingretten er levert. Anken til lagmannsretten på dommen om at Loke skulle avlives. Lagmannsretten svar var de trolig ville avslå anken med begrunnelse om at en ny rettssak ikke ville føre til en annen dom enn den som var satt. ALTSÅ LOKE MÅ DØ! Det er på nytt samlet mye sterk informasjon som er levert Lagmannsretten i håp at de endrer syn på saken. Dette ble levert i november, det er ikke mottatt noe svar etter dette.

I går kom julepresangen til de nærmeste. Det koster både tid og krefter med en trussel om avliving hengende over seg. Det koster i kroner og ører å kjempe for livet til Loke. Advokaten koster, rettsvesenet skal ha sitt og Viking skal ha penger for oppbevaringen av Loke. Julepresangen var en faktura fra Viking på oppbevaring av dødsdømte Loke. Fakturaen var på hele kroner 24 438.-

 

Bakgrunn for saken:

Det hele startet onsdag 13. juli 2016. Det var dagen for domsavgjørelsen etter rettssaken i juni om Loke sin skjebne. Og det gikk dessverre, og ganske uforståelig, ikke Loke sin vei. Han ble dømt til døden.

Loke er en tre år gammel Dogo Canarioen, en hunderase som er lovlig i Norge. Loke er en familiehund, omgjengelig og vant med barn. Han har vært brukt som "besøkshund" på et sykehjem og gjorde en god jobb til stor glede for mange. I august i fjor skjedde det som skulle avgjøre Lokes skjebne. Han klarte å slite seg fra båndet sitt og tok seg dermed en tur på egne labber.

På sin vei møtte Loke en annen, en rottweiler, hann-hund som var sammen med sin eier. Loke løp mot denne hunden. Hundeeier kastet seg dermed over Loke og holdt han nede på bakken, med makt. Den andre hunden bet Loke i halen og bakparten. I dette basketaket måtte Loke forsvare seg og komme seg fri og bet dermed hundeeieren i armen. Når Loke kom seg fri, løp han rett hjem med halen mellom bena. Loke hadde skader i bakpart og hale som måtte behandles kirurgisk hos veterinær. Anmelder ble bitt på begge hender, med merker etter tenner flere steder. Bittene ble renset, bandasjert og det ble gitt stivkrampesprøyte.

Loke ble etter denne hendelsen satt i forvaring hos Viking, med assistanse fra politiet. Og det ble begjært avlivning. Dette ble heldigvis avverget og det endte med rettssak i juni i år. Resultatet av rettssaken ble altså at Loke ble dømt til døden for å være potensielt farlig og for at han skaper frykt i omgivelsene.

Loke har gått gjennom en atferdstest. Denne testen viste at Loke IKKE er en aggressiv hund. Han er ikke glad i andre hannhunder, men det er ikke noe uvanlig i hundeverdenen. Han er ulydig, men det er han ikke alene om og det er mulig å endre på med god trening.

 

For tiden bor Loke i et privat hjem i regi av Viking. Han bor hos en familie med barn og en hund fra før. Han viser ingen tegn på aggressivitet eller på å være farlig for omgivelsene. Men det koster for de nærmeste å ha Loke der.

Julepresangen fra Viking må betales innen 27.12.2016, eller blir vedtaket satt i verk. ALTSÅ LOKE BLIR AVLIVET OM IKKE PENGENE ER PÅ KONTO TIL DENNE DAGEN!

Støttegruppen til Loke kjemper for livet hans. Nå har måttet gå den tunge veien å be om økonomisk hjelp. Gå gjerne inn på Facebooksiden deres og les mer om arbeidet til støttegruppen

Del bloggen videre slik at så mange som mulig får mulighet til å høre om denne saken og kan være med å vise støtte. Loke er jo ikke "bare" en hund, han er et høyt elsket familiemedlem. Alt må gjøres for å redde livet til denne flotte, glade treåringen. LA RETTFERDIGHETEN VINNE, LA LOKE LEVE! Loke er verken syk, slem eller ustabil. 

I MINE ØYNE ER LOKE DØMT TIL DØDEN, TOTALT USKYLDIG!  Nå må det kjempes videre for rettferdighet og for at Loke skal få beholde livet! Vær med og støtt opp om saken så kampen kan fortsette og rettferdigheten kan vinne!

-Jack

STØTTEKONTO: 1208 52 46 443

VIPPS mobilnummer:  988 13 424

Ansvarlig for Lokes kontoer er Id Sunde Berentsen

 

 

.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv