hits

Kjære Monica, du har knust mitt hjerte!

Kjære politikere. Jeg er både skuffet og sjokkert over dere som lager lovene her i landet. Etter lekkasjer fra næringskomitèen på Stortinget er det kommet frem at dere går inn for fortsatt drift av pelsdyrfarmer her i landet. Jeg blir kvalm og vil kaste opp tørrforet mitt av denne nyheten.


Bilde lånt fra Nettavisen
 

Nydelige pelskledde dyr som mink og rev skal fortsatt holde innestengt i små bur hele livet. Helt til de skal avlives. Mink avlives med gass og rev avlives med strøm før de blir flådd. 

JEG MENER DET BLIR SÅ FEIL AT DET SKAL VÆRE LOV Å PÅFØRE DYR LIDELSER FOR AT EGOISTISKE OG FORFENGENLIGE MENNESKER  SKAL FÅ PYNTE SEG MED DEN VAKRE PELSEN DERES!   

Flere land har de siste ti årene vedtatt forbud mot pelsdyroppdrett. I noen land er det innført så strenge regler at kommersielt pelsdyroppdrett er blitt umulig. Sverige, som ofte ligger et hestehode foran oss i viktigere saker, har avviklet oppdrett av rev og i Danmark er det forbud mot oppdrett av rev. I Storbritannia er det forbud mot pelsdyroppdrett, Kroatia innfører forbud mot oppdrett av pelsdyr fra 2017.

Her i Norge tviholdes det på denne små næringen. Hele pelsdyrnæringen i dette landet er horribel og motbydelig. Hvorfor skal det tviholdes på en liten næring som skaper så store lidelser hos uskyldige dyr? Pels er et unødvendig luksusprodukt for mennesker som ikke er født med pels.

Nå er det nok, Monica Mæland. Du har knust mitt hjerte. Jeg har alltid sett på deg som en råflott dame med ben i nesen. Du sitter med ansvaret for å utforme en fremtidsrettet næringspolitikk. Nå må du vise at du har et varmt hjerte med nok vett i pannen og mot i brystet til å innføre forbud mot pelsdyroppdrett i dette landet. Nordmenn er kjent for å ha vært et fryktet og barbarisk folkeferd. Vikingene drepte og røvet det de kom over når de reiste rundt på tokt med skipene sine. 

Er det ikke på tide å gjøre det tidligere så dårlige ryktet godt igjen å vise verden at Norge er et foregangsland når det gjelder å ta vare på de svake. De som ikke kan tale sin egen sak?

SÅ KJÆRE POLITIKERE! NÅ MÅ DERE SNU I DENNE SAKEN. HVOR LIGGER RETTFERDIGHETEN I AT SMÅ HJELPELØSE SKAPNINGER SKAL SPERRES INN I TRANGE BUR HELE LIVET FOR SÅ Å BLI DREPT OG FLÅDD FOR Å BLI TIL EN DUSK I LUEN ELLER PELS PÅ EN KRAGE? ER DET IKKE SNART PÅ TIDE AT VI VISER VERDEN AT NORGE ER ET FOREGANGSLAND NÅR DET GJELDER Å TA VARE PÅ DYRENE? DE PELSKLEDDE SOM ER INNESPERRET I BUR KAN DESSVERRE IKKE TALE SIN EGEN SAK!

JEG ER GLAD JEG IKKE ER EN REV ELLER EN MINK I DETTE LANDET, MEN EN HUND SOM BLIR TATT GODT VARE PÅ SELV OM JEG HAR EN NYDELIG PELS. MEN JEG MENER DET ER GRUSOMT AT MENNESKER SKAL FÅ FORTSETTE Å PÅFØRE MINE PELSKLEDDE KAMERATER STORE LIDELSER MED LOVEN I HÅND. 

 

Hilsen en opprørt, trist og lei Jack!

 

8 kommentarer

Fjellreven

18.12.2016 kl.14:19

Kjære Jack!

Jeg mottok avlysningen av bursdagen din i dag med stor sorg,les forbannelse.Skjønner godt at du nekter å feste når du har fått høre dette. Har tatt oppfordringen din om å iføre meg svart sørgebånd på labben.Tok det første og beste,klippet over muttern sin sokk før hun våknet tredde den på armen og muttern ble ikke en gang sur.Hun hilser og sympatiserer synes du er tøff som avlyser festen selv om du er den største festløven,ja utenom Fabian da !

Jack

18.12.2016 kl.14:22

Fjellreven: takk, kjære reven!

anmeli sandberg

18.12.2016 kl.15:37

Ja det er en skam. Håller med deg , stakkars dyr!!! Ellers gratulerer med dagen i dag.

Jack

18.12.2016 kl.15:42

anmeli sandberg: takk for støtte og takk for gratulasjonen :)

Tine

18.12.2016 kl.17:38

Veldig bra innlegg, er så enig med deg!

Jack

18.12.2016 kl.18:04

Tine: Takk, takk :)

Tomine

20.12.2016 kl.22:24

Jeg er så enig... dette er forkastelig!

Jack

20.12.2016 kl.22:37

Tomine: takk :) ja

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv