hits

Jeg gir bort litt luksus!

Det har vært litt mørkt i det siste, så nå har jeg lyst å glede noen. Jeg tar på meg spanderbuksene og gir bort et luksusopphold for din kjære firbente venn. 

Du kan være den heldige som vinner et weekend-opphold hos oss på Lasse og Lises Hundehotel  for din hund. Fra fredag til søndag med "all inclusive". Verdi kr 900.- valgfri helg, men må brukes før 15. juni 2017.

Dersom du vil være med i trekningen kan du gå inn på vår Facebook-side her og kommentere "God jul" under dette innlegget. Lik gjerne siden vår også, så blir sjansen større!

Vær med selv om du ikke bor i Bergen. Benytt sjansen til et opphold i denne vakre byen samtidig som du er trygg på at din kjæreste bestevenn får det beste her hos oss.

Trekning søndag 18. desember, så her må du være rask på labben om du vil være med på moroa!Lykke til, jeg gleder meg til å trekke en heldig vinner!

Hilsen Jack!

 

2 kommentarer

Ida Marie Dragsnes

17.12.2016 kl.03:02

Lykke til for de som melder seg på!

Jack

17.12.2016 kl.14:30

Ida Marie Dragsnes: takk, den trekkes i morgen :)

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv