hits

FORSVUNNET! 

Tusen takk til alle som leste og delte bloggen om den savnede hunden, Elli, Vi fikk inn mange tips, ikke bare her fra Bergen, men fra hele landet. Hjertelig tusen takk! Alt ble sjekket ut, men dessverre viste det seg at tipsene var blindspor. Men vi setter stor pris på, og er svært takknemlige, for alt engasjement som vises.

Elli er en mini Border Collie jente på 2 år som veier ca 10 kg. Hun kan lett forveksles med en valp på grunn av størrelsen. Hun er en glad, tillitsfull og menneskekjær liten hund og sier ikke nei takk til kos. Elli så sitt snitt til å stikke ut døren fra hjemmet sitt i Helleveien, ved NHH, natt til tirsdag 15. november. Hun har etter det vært sporløst forsvunnet. Elli er et høyt elsket familiemedlem som er sårt savnet!

Det er svært viktig at Elli blir funnet. Hun har allergier som må tas hensyn til i det daglige, hun har også tannproblemer som må følges opp. Vi er bekymret for Elli som har vært borte fra hjemmet sitt så lenge.

Nå håper vi så inderlig at denne saken skal bli oppklart, at eieren snart kan få et svar på hva som har skjedd med sin kjæreste bestevenn. Det er et håp om at noen har tatt vare på henne i beste hensikt og blitt glad i henne.

OM SÅ SKULLE VÆRE, OG DU VET NOE OM ELLI OG HENNES FORSVINNING, SÅ VÆR SNILL OG SEND OSS EN MELDING ELLER RING OSS! TELEFON TIL OSS ER 915 10 205, SÅ RING ELLER SMS OSS OM DU VET NOE! VI LOVER ANONYMITET.

ELLI KAN GJERNE LEVERES ANONYMT TIL OSS HER VED LASSE OG LISE`S HUNDEHOTEL UTEN PÅFØLGENDE KONSEKVENSER FOR DEN SOM LEVERER!

DEL BLOGGEN!
 

Om du vet noe, så må du ikke nøle med å gi oss en lyd. Vi er klar for å snuse i alle tips vi får inn!

Hilsen Jack

 

   

 

 

 

 

6 kommentarer

Linda

13.12.2016 kl.08:22

Håper hun kommer til rette igjen! <3 Herlige, samme størrelse som mi border collie på 4 år, 13 kg :)

Jack

13.12.2016 kl.08:26

Linda: det håper vi og :) kos deg med din lille prinsesse

Tess

13.12.2016 kl.08:29

Krysser fingre!

Jack

13.12.2016 kl.08:37

Tess: vi krysser det vi har!

Victoria Larsen

13.12.2016 kl.16:15

Håper hun kommer tilbake igjen! <3 varme tanker!

Jack

13.12.2016 kl.16:15

Victoria Larsen: tusen takk <3 ja, vi håper <3

Skriv en ny kommentar

Jack

Jack

4, Bergen

Jeg er en fire år gammel Chow-chow. Jeg er en av tre hunder som bor fast på et hundehotell. Vi har gjester som kommer og reiser hver dag. Jeg får med meg det meste som skjer her på hotellet vårt. Jeg blogger om hverdagen min i flokken, hvordan det er å bo på et hundehotell og ellers det som engasjerer meg.

Kategorier

Arkiv